METHODE: In de loop der jaren heeft Jack een eigen succesvolle methode ontwikkeld, dat een combinatie is van het traditionele Notenschrift en meer op de ontwikkeling van het muzikaalgehoor gerichte Tabulatuur.   STIJLEN: Jack richt zich voornamelijk op diverse takken van Popmuziek zoals o.a. Blues, Rock en Funk, zowel Akoestisch als Elektrisch. Van Jimmy Hendrix via John Mayer naar Metallica en van Eric Clapton naar Santana, het is allemaal mogelijk.                        GITAARHELDEN Jimmy Hendrix                  Gary Moore     Eric Clapton                Santana   KINDEREN: Speciaal voor kinderen heeft hij een hele leuke lesmethode ontwikkeld. Naast het noten lezen kunnen zij m.b.v. Tabulatuur al vrij snel hun lievelingsliedjes spelen. Hij volgt zoveel mogelijk de Top 40 om op de hoogte te blijven van de muziek waar kinderen zoal naar luisteren. Adele en Bruno Mars zijn slechts twee van de talloze artiesten die standaard tot het Lespakket behoren. Anouk                          Bruno Mars                Pharrell Williams         DE 55 PLUSSER: Altijd al je favoriete liedjes willen spelen van Elvis, The Beatles of The Rolling Stones? Of wil je leuke liedjes spelen voor je kinderen of kleinkinderen? GITAARSCHOOL SCHIEBROEK verzorgt nu ook gitaarlessen voor de 55 Plusser! Op een prettige en relaxte manier leert Jack je handige tips en oefeningen om snel je favoriete liedjes te kunnen spelen.     DOELSTELLING: Wil je gewoon gezellige kampvuurliedjes leren spelen voor familie en vrienden? Geen probleem, Jack heeft een heel arsenaal aan liedjes in zijn repertoire waar hij uit kan putten. Of wil je met een vette band on stage als een echte rocker op het podium als een beest tekeer gaan? Jack speelt al jarenlang op hoog niveau in allerlei bands en met zijn enorme ervaring kan hij de "jonge rocker" voorbereiden op het 'echte werk'. Regelmatig treedt hij op met zijn rockband, je kan hem dus live aan het werk zien. Hou via deze site de agenda in de gaten.

Lessen

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor voetbal, muziekles, dans, judo, theater, zwemmen of een andere sportieve of creatieve les. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.

LESSEN

  METHODE: In de loop der jaren heeft Jack een eigen succesvolle methode ontwikkeld, dat een combinatie is van het traditionele Notenschrift en meer op de ontwikkeling van het muzikaalgehoor gerichte Tabulatuur.   STIJLEN: Jack richt zich voornamelijk op diverse takken van Popmuziek zoals o.a. Blues, Rock en Funk, zowel Akoestisch als Elektrisch. Van Jimmy Hendrix via John Mayer naar Metallica en van Eric Clapton naar Santana, het is allemaal mogelijk.                        GITAARHELDEN Jimmy Hendrix                  Gary Moore       Eric Clapton                Santana   KINDEREN: Speciaal voor kinderen heeft hij een hele leuke lesmethode ontwikkeld. Naast het noten lezen kunnen zij m.b.v. Tabulatuur al vrij snel hun lievelingsliedjes spelen. Hij volgt zoveel mogelijk de Top 40 om op de hoogte te blijven van de muziek waar kinderen zoal naar luisteren. Adele en Bruno Mars zijn slechts twee van de talloze artiesten die standaard tot het Lespakket behoren.       Anouk                          Bruno Mars                Pharrell Williams         DE 55 PLUSSER: Altijd al je favoriete liedjes willen spelen van Elvis, The Beatles of The Rolling Stones? Of wil je leuke liedjes spelen voor je kinderen of kleinkinderen? GITAARSCHOOL SCHIEBROEK verzorgt nu ook gitaarlessen voor de 55 Plusser! Op een prettige en relaxte manier leert Jack je handige tips en oefeningen om snel je favoriete liedjes te kunnen spelen.     DOELSTELLING: Wil je gewoon gezellige kampvuurliedjes leren spelen voor familie en vrienden? Geen probleem, Jack heeft een heel arsenaal aan liedjes in zijn repertoire waar hij uit kan putten. Of wil je met een vette band on stage als een echte rocker op het podium als een beest tekeer gaan? Jack speelt al jarenlang op hoog niveau in allerlei bands en met zijn enorme ervaring kan hij de "jonge rocker" voorbereiden op het 'echte werk'. Regelmatig treedt hij op met zijn rockband, je kan hem dus live aan het werk zien. Hou via deze site de agenda in de gaten.